chelsi-ofitsiyno-zvilniv-lemparda-z-posadi-golovnogo-trenera

"Челсі" офіційно звільнив Лемпарда з посади головного тренера

 • 17796 переглядiв

КИЇВ. 25 січня. УНН. Лондонський "Челсі" звільнив легенду клубу Френка Лемпарда із посади головного тренера команди. Про це повідомляє офіційний сайт футбольного клубу, інформує УНН.

Після низки провальних результатів в АПЛ керівництво "Челсі" прийняло рішення попрощатися із тренером "синіх" Френком Лемпардом, який очолював клуб з літа 2019 року.

Цитата:

"Футбольний клуб "Челсі" сьогодні прощається з головним тренером Френком Лемпардом. Це було дуже складне рішення... Ми вдячні Френку за те, чого він досяг у свій час на посаді головного тренера клубу. Однак останні результати та виступи не виправдали очікувань клубу, залишивши клуб без жодного чіткого напрямку до розвитку", - йдеться у заяві.

Деталі

Зазначається, що таке рішення прокоментував власник клубу -  Роман Абрамович.

"Це було дуже складне рішення для клубу, не в останню чергу тому, що я маю чудові особисті стосунки з Френком і дуже поважаю його... Однак за нинішніх обставин ми вважаємо, що найкраще зараз - змінити тренера", - заявив Абрамович.

Вказується, що клуб більше не буде коментувати ситуацію зі звільненням Лемпарда, поки не буде призначений новий головний тренер.

За час перебування на тренерському містку "синіх" у команду були куплені дороговартісні футболісти (Кай Хаверц, Тімо Вернер, Хакім Зієш та інші), однак Лемпард так і не здобув із клубом жодного трофею.

За кар'єру в якості гравця за "Челсі" Лемпард став справжньою легендою клубу і багаторічним капітаном, провівши 648 поєдинків і забивши 211 голів й вигравши 13 трофеїв.

За даними The Telegraph, новим тренером "Челсі" буде призначено німецького екснаставника "ПСЖ" і дортмундської "Боруссії" Томаса Тухеля.

Варто нагадати

Раніше стало відомо, що тренер збірної України і ексгравець "Челсі" Андрій Шевченко може очолити команду після Лемпарда.

Українські Національні Новини

Спорт