chelsi-oformiv-transfer-odnogo-z-naydorozhchikh-futbolistiv-bundesligi

"Челсі" оформив трансфер одного з найдорожчих футболістів Бундесліги

 • 11696 переглядiв

КИЇВ. 19 червня. УНН. Німецький 24-річний форвард "РБ Лейпциг" Тімо Вернер узгодив з "Челсі" умови персонального контракту і залишиться в німецькому клубі до кінця сезону Бундесліги, повідомляє сайт лондонців, передає УНН.

До своїх нових партнерів по команді він зможе приєднатися в липні, за умови проходження медичного огляду. Про деталі трансферу гравця інформація відсутня.

"Я радий підписати контракт з Челсі" і гордий приєднатися до цього великого клубу. Я, звичайно, хочу подякувати "РБ Лейпциг", клуб і вболівальників, за 4 фантастичних роки. Ви назавжди залишитеся в моєму серці. Я з нетерпінням чекаю наступного сезону з моїми новими партнерами по команді, моїм новим тренером і, звичайно, уболівальниками "Челсі". Попереду нас всіх чекає успішне майбутнє", - заявив Вернер.

Вернер є одним з найбільш грізних молодих нападників в Європі і славиться своєю швидкістю, рухом, взаєморозумінням з партнерами і умінням завершувати атаки. У "Лейпцигу" він найчастіше грав на позиції одного з двох нападників, але також він здатний діяти на фланзі атакуючого тріо або на позиції центрального нападника.

Відзначимо, що німець входить до топ-5 найдорожчих футболістів Бундесліги – 5 місце і оціночна трансферна вартість 64 млн євро.

Також додамо, в даний час він проводить свій найрезультативніший сезон в кар'єрі, протягом якого забив 32 голи і зробив 13 передач в 43-х матчах у всіх турнірах.

Українські Національні Новини

Спорт