chempion-svitu-alvares-ochevidno-scho-derevyanchenko-vigrav-biy-iz-golovkinim

Чемпіон світу Альварес: очевидно, що Дерев'янченко виграв бій із Головкіним

 • 17258 переглядiв

КИЇВ. 13 жовтня. УНН. Чемпіон світу в двох вагових категоріях мексиканський боксер Сауль Канело Альварес вважає, що українець Сергій Дерев'янченко виграв бій з казахстанцем Геннадієм Головкіним. Слова мексиканця приводить Boxingscene, передає УНН.

"Для мене очевидно, що Дерев'янченко виграв цей бій. У цьому поєдинку він виглядав дійсно гарно. Це був бій Дерев'янченка. Що стосується Головкіна, всі його знають, але він виглядав повільним", - зізнався Канело.

Альварес мав досвід проведення проти Головкіна двох боїв (нічия і перемога) і не виключив можливості проведення третього поєдинку.

"Зараз для мене поєдинок з Головкіним не несе ніякого виклику, мені це нецікаво. Ми билися двічі, провели 24 раунди. Я переміг його, тож він більше не є для мене викликом. Однак Головкін - це хороший бізнес. Тож якщо вони вийдуть на мене з привабливою пропозицією, можливо, ми влаштуємо третій бій", - додав Сауль.

Як повідомляв УНН, у поєдинку Дерев'янченка з Головкіним за вакантний титул IBF, який проходив в Нью-Йорку, Головкіну віддали перемогу одноголосним рішенням.

Українські Національні Новини

Спорт