chempion-svitu-uaylder-otsiniv-riven-nebezpeki-usika

Чемпіон світу Уайлдер оцінив рівень небезпеки Усика

 • 13221 переглядiв

КИЇВ. 4 жовтня. УНН. Чемпіон WBC в суперважкій вазі американець Деонтей Уайлдер (41 перемога 40 з яких нокаутом і жодної поразки) вважає, що екс-абсолютний чемпіон світу у важкій вазі українець Олександр Усик не несе для нього небезпеки. Слова боксера приводить портал "boxingnews24", передає УНН.

"Олександр Усик не представляє для мене загрози. Він занадто замалий для мене. Я маю на увазі, він робить багато рухів, переміщень по рингу і тому подібного, але це не завадить мені", - наголосив американець.

Натомість володар поясу WBC наразі вражений непереможним Даніелем Дюбуа. Уайлдер бачить в молодому 22-річному Дюбуа людину, яка незабаром може претендувати на титул чемпіона світу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Усика визнано кращим боксером року у Великій Британії

"У Великій Британії є кілька хороших бійців на горизонті. Мені дуже подобається Даніель Дюбуа. Проспект сильний. Він здається дуже зосередженим і дійсно дисциплінованим. Я щиро бажаю йому всього найкращого в його прагненні, поки він зростає. Я думаю, що йому вдасться стати хорошим претендентом", - сказав Уайлдер.

Наступний бій Уайлдер повинен провести із Луїсом Ортісом 23 листопада.

Додамо також 32-річний Усик має провести бій за титул WBO в суперважкій вазі проти переможця пари Енді Руїс-молодшого - Ентоні Джошуа після проведеного дебюту із нідерландцем Спонгом.

Українські Національні Новини

Спорт