chempion-ukrayini-peremig-na-starti-rozigrashu-kubku-yevropi-fiba

Чемпіон України переміг на старті розіграшу Кубку Європи ФІБА

 • 12575 переглядiв

КИЇВ. 27 січня. УНН. Баскетболісти "Дніпра" завдали поразки швейцарському "Фрібургу" у першому матчі в Кубку Європи ФІБА – 62:57, передає УНН з посиланням на сайт ФБУ.

Деталі

Перша чверть пройшла за рівної боротьби, що і відобразилося на табло – 14:14. У першій чверті була рівна командна гра – 3 передачі проти 3, але вже у другій показники змінилися – 8 до 4. Це вилилося у те, що "Фрібург" повів у рахунку – 28:26.

Після перерви підопічні Дениса Журавльова змогли вирватися вперед. Вони реалізували 7 пострілів з "фарби" з 13 спроб, тоді як суперники 5 з 11. Постаралися Максим Закурдаєв, В’ячеслав Бобров, В’ячеслав Кравцов, Станіслав Тимофеєнко, Іссуф Санон, Анатолій Шундель та Максим Корнієнко. Завдяки їхнім очкам "Дніпро" повів +4.

У заключній частині українці змогли зберегти свою перевагу. Влучні "постріли" Санона, Кравцова, Глєбова, Шунделя, чудова гра під щитами від Тимофеєнка та Террелла дозволили "Дніпру" перемогти в першому матчі Кубка Європи ФІБА – 62:57.

У дніпрян 14 балів набрав Санон, 11 в активі Тимофеєнка, 8 додав Кравцов, а шість - Корнієнко.

Доповнення

Четверту команду, британський "Лондон Лайонс", не допустили до змагань через загрозу поширення коронавірусу. Тож у другому й заключному матчі групового етапу "Дніпро" зіграє проти польського "Анвіла".

Українські Національні Новини

Спорт