cherez-boyovi-diyi-donetskoblgaz-vidklyuchiv-ponad-300-abonentiv

Через бойові дії "Донецькоблгаз" відключив понад 300 абонентів

 • 98922 переглядiв

КИЇВ. 16 травня. УНН. У зв'язку з бойовими діями на фронті у Донецькій області працівники АТ "Донецькоблгаз" в примусовому порядку відключили 306 абонентів від газопостачання. Про це повідомляє УНН з посиланням на пресслужбу НАК "Нафтогаз України".

Цитата

"Навіть у неділю (15 травня) в зоні обслуговування АТ "Донецькоблгаз" тривають обстріли, а наші хоробрі колеги продовжують лагодити зруйновані мережі", - йдеться в заяві компанії.

Деталі

У "Нафтогазі" зазначили, що за минулу добу в результаті бойових дій були вимушено відключені 306 абонентів. При цьому вдалося повернути газ у будинки для 126 сімей.

Також у компанії додали, що попри російський ракетний удар у неділю по Львівській області, ТЕЦ Нового Роздолу і Новояворівська працюють у звичайному режимі.

"Наші мужні енергетики у складних умовах зробили усе можливе, щоб якнайшвидше відновити електропостачання споживачам. На цей час електроенергією забезпечені усі споживачі Нового Роздолу, Новояворівська та прилеглих населених пунктів", - йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Київській області майже закінчили відновлення газопостачання – ОП

Українські Національні Новини

Суспільство