cherez-brak-paliva-kiyan-zaklikali-ne-koristuvatisya-privatnim-avtotransportom

Киян закликали не використовувати власний автотранспорт через брак палива

 • 168629 переглядiв

КИЇВ. 29 квітня. УНН. Через брак палива міська влада закликала киян без нагальної потреби не пересуватися містом приватним автотранспортом. Про це повідомив перший заступник голови КМДА Микола Поворозник, передає УНН з посиланням на КМДА.

Цитата

"На сьогодні у нас інші пріоритети щодо забезпечення пальним, ніж просто забезпечення містян, що приїхали в місто, і їм потрібно кудись переміщатися. Треба пам’ятати про потреби армії і наших захисників. Кияни, якщо ви повернулися у столицю, будь ласка, за можливості користуйтеся громадським транспортом. Ті, хто перебуває у безпечних місцях, будь ласка, зачекайте із поверненням", – наголосив Поворозник.

Деталі

Він додав, що наразі в місті немає проблем із використанням громадського транспорту. Мережа постійно розширюється, щоб забезпечити перевезення мешканців, які повертаються у столицю. У Києві курсує метро і наземний транспорт.

Також зазначили, що у столиці працює 62 автобусних, 16 трамвайних та 25 тролейбусних маршрутів.

Доповнення

28 квітня повідомляли, що у столиці утворилися кілометрові черги на заправки, люди годинами чекають пального, яке закінчується з небаченою швидкістю.

Додамо

На столичних заправках фіксують дефіцит пального - люди стоять у кілометрових чергах. Про те, чому це відбувається та коли закінчиться, УНН поговорив з експертом з енергетичних питань, директор ТОВ “Консалтингова група А-95” Сергієм Куюном.

Українські Національні Новини

Київ