cherez-bureviy-u-krivomu-rozi-zatrimalisya-blizko-10-poyizdiv

Через буревій у Кривому Розі затрималися близько 10 поїздів

 • 11404 переглядiв

КИЇВ. 3 липня. УНН. Через буревій у Кривому Розі Дніпропетровської області на станціях пропала напруга в контактній мережі. У зв’язку з негодою затрималися близько 10 поїздів. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив голова правління АТ "Укрзалізниця" Євген Кравцов, передає УНН.

"У Кривому Розі негода. Буревій вирував ввечері, залишив без світла практично все місто. Постраждала і залізниця. На якийсь час на станціях була відсутня напруга в контактній мережі. Через знеструмлення ділянок ми прийняли оперативне рішення пустити пасажирські поїзди на електрифікованих дільницях під теплотягою. Через негоду в дорозі затрималися близько 10 поїздів", - написав Кравцов.

З його слів, залізничники всю ніч боролися з наслідками негоди.

"Бо стихія не вгамувалась, слідом розлютилась і в Дніпрі. На Криворізькій і Дніпровській дирекції рух вже максимально відновили. Зараз зі збоями у графіку 2 поїзди:

Поїзд № 75 "Кривий Ріг - Київ";
Поїзд № 6501 "П'ятихатки-Пас. - Кривий Ріг-Головний", - проінформував він.

Кравцов також зазначив, що станом на 6 ранку без напруги залишилось лише кілька станцій.

"Думаю, за кілька годин їх роботу повністю відновимо. Прошу пасажирів із розумінням поставитися до ситуації. Докладаємо максимальних зусиль для відновлення стабільної роботи", - додав Кравцов.

Додамо, що, за даними ГУ ДСНС в області, 2 липня внаслідок грози, поривів вітру у Кривому Розі було повалено 152 дерева, а також сталося 37 випадків пошкодження будівель.

Нагадаємо, внаслідок ускладнення погодних умов (сильний вітер, дощ, град) залишаються знеструмленими 525 населених пунктів у 13 областях. 

Українські Національні Новини

Кримінал та НП