cherez-dtp-iz-shistoma-avtomobilyami-na-lvivschini-vidkrito-kriminalne-provadzhennya

Через ДТП із шістьма автомобілями на Львівщині відкрито кримінальне провадження

 • 10885 переглядiв

КИЇВ. 26 лютого. УНН. За фактом ДТП на Львівщині із шістьма автомобілями, в якій постраждало троє людей, в поліції відкрили кримінальне провадження. Про це повідомляє УНН із посиланням на відділ комунікації ГУНП у Львівській області.

"Поліцейські встановлюють обставини ДТП, слідчі Пустомитівського відділу поліції відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху) КК України", - сказано у повідомленні.

Зазначається, максимальне покарання, передбачене санкцією статті – до 3 років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Нагадаємо, ДТП сталась 25 лютого близько 16:05 на автодорозі "Київ-Чоп" неподалік села Чишки Пустомитівського району.

Мешканець Закарпатської області, керуючи вантажівкою DAF, скоїв попутне зіткнення з автомобілем Dacia Logan, який у свою чергу зіткнувся з автобусом "БАЗ", що їхав попереду. Далі автобус зіткнувся з Ford Kuga, а Ford - з Volkswagen Sharan.

Внаслідок зіткнення тілесні ушкодження отримали водій 34-річний житель міста Винники, його 11-річний пасажир та водій автомобіля ще одного автомобіля - житель Львова. 

Українські Національні Новини

Кримінал та НП