cherez-dva-tizhni-rada-planuye-priynyati-postanovu-pro-zminu-skladu-komitetiv-korniyenko

В "Слузі народу" назвали терміни змін складу комітетів

 • 9617 переглядiв

КИЇВ. 15 листопада. УНН. Через два тижні регламентний комітет назначить нового голову комітету Верховної Ради з питань зовнішньої політики та міжпарламентського співробітництва та прийме постанову про зміну складів комітетів. Про це заявив перший заступник голови фракції "Слуга народу" Олександр Корнієнко у кулуарах Верховної Ради, передає кореспондент УНН.

"Комітет або вже визначився, або визначиться до кінця тижня з кандидатурою зі "Слуги народу" у комітеті (з питань зовнішньої політики та міжпарламентського співробітництва, - ред.), і за наступні два тижні ми зробимо всі юридичні дії. Здається, 27 стоїть регламентний комітет і на ньому буде прийматися постанова про зміну складу комітетів, вона стосуватиметься не тільки комітету міжнародних справ, а й події, які сьогодні відбулися (виключення з фракції "Слуга народу" двох депутатів Скороход та Полякова, - ред.), тому що присутні у комітеті за кворумом "Слуги народу", якщо вони стали позафракційними, нам треба змінювати формат комітетів, тому що фактично у нас в позафракційних збільшується кількість депутатів", - розповів Корнієнко.

Нагадаємо, після листування нардепа Яременка, де він нібито спілкувався в онлайн-мережі знайомств про інтим за гроші, Верховна Рада розгляне питання щодо його звільнення з посади голови комітету Верховної Ради України з питань зовнішньої політики та міжпарламентського співробітництва.

Українські Національні Новини

Політика