cherez-krakivets-namagalisya-provezti-gadzhetiv-na-pivmilyona-griven-ta-70-tis-dolariv

Через "Краківець" намагалися провезти гаджетів на півмільйона гривень та 70 тис. доларів

 • 13362 переглядiв

КИЇВ. 25 червня. УНН. Прикордонники виявили двох українців, які через кордон намагалися незаконно провезти 70 тис. доларів США та продукцію Apple вартістю півмільйона гривень. Про це повідомляє УНН із посиланням на пресслужбу Державної прикордонної служби.

"Учора, 24 червня, з автомобілів подорожуючих, якими їхали через пункт пропуску "Краківець", прикордонники вилучили контрабандну валюту та продукцію Apple", - сказано у повідомленні.

Зазначається, що під час перевірки мікроавтобуса, яким їхав до Польщі тернополянин, прикордонники вилучили понад 70 тис. доларів США. Водій заховав грошові кошти серед особистих речей, а час для виїзду за кордон обрав вечірній, ймовірно, розраховуючи, що правоохоронці втратять пильність.

В іншому випадку наш співвітчизник віз в Україну ноутбуки, планшети та навушники – все продукція Apple, заховавши контрабанду в ніші під напівпричепом.

Так, іноземну валюту та ґаджети, що оцінено на 500 тис. грн, вилучили співробітники Галицької митниці.

Нагадаємо, на Одещині прикордонники виявили громадянина Туреччини, який у кабіні водія намагався приховати 95 тестів на COVID-19.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП