cherez-liniyu-zitknennya-namagalisya-perevezti-kartini-na-ponad-3-5-mln-griven

Через лінію зіткнення намагалися перевезти картини на понад 3,5 млн гривень

 • 13279 переглядiв

КИЇВ. 24 червня. УНН. Правоохоронці на КПВВ "Новотроїцьке" оглянули автомобіль, у якому виявили 210 картин відомого художника. Водій транспортного засобу на підставі документів з ознаками підробки намагався перевезти картини із тимчасово окупованої території. Про це повідомив прес-центр Операції об'єднаних сил, передає УНН.

Співробітники управління оперативного забезпечення ГУ ДФС у Донецькій області, які включені до складу Об'єднаних сил, що несли службу у складі фіскального наряду на КПВВ "Новотроїцьке", спільно із працівниками Служби безпеки України та Державної прикордонної служби здійснили огляд автомобіля ГАЗ 330214з КТП-6.

"Під час огляду встановлено, що водій вказаного транспортного засобу на підставі документів з ознаками підробки намагався перевезти із тимчасово окупованої території картини відомого художника Кікіньова В.М. у кількості 210 штук орієнтовною вартістю понад 3,5 млн гривень", – йдеться в повідомленні.

За цим фактом склали протокол про адміністративне правопорушення за ч.1 ст.204-3 КУпАП. Товарно-матеріальні цінності вилучили до прийняття законного рішення.

Нагадаємо, на Сумщині затримали росіянку при спробі вивезти старовинні збірки творів. 

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    Україна наростила виробництво шоколадних цукерок на 2,6%

     • 13554 переглядiв

    Україна майже на 9% зменшила виробництво хліба

     • 10774 переглядiв

    Бабченко розповів, як живе після "вбивства"

     • 15446 переглядiв

    У Південному бойовики знищили цілі вулиці

     • 16997 переглядiв