cherez-negodu-vyizd-u-kiyiv-chastkovo-obmezhat

Через негоду в'їзд у Київ частково обмежать

 • 19648 переглядiв

КИЇВ. 23 січня. УНН. Київміськадміністрація планує сьогодні тимчасово обмежити вїзд у Київ для великогабаритного транспорту. Про це повідомляє УНН з посиланням на прес-службу Київської міської державної адміністрації (КМДА).

"За прогнозом Українського гідрометцентру, сьогодні вдень у Києві триватиме значний сніг та хуртовина. У зв’язку із цим, із 17:00 до 21:00 планується тимчасово заборонити в’їзд до столиці великовантажного та великогабаритного транспорту", - повідомили в КМДА.

За інформацією прес-служби міськадміністрації, обмежувальні заходи дозволять мінімізувати виникнення заторів на автошляхах та забезпечити рух снігоприбиральної техніки. Про введення такої заборони КМДА обіцяла повідомити додатково, втім попередила водіїв про необхідність врахувати цю інформацію при формуванні маршрутів через Київ.

Нагадаємо, стан покриття на дорогах державного значення, станом на ранок, 23 січня, в більшості областей засніжений. Значні опади у вигляді снігу спостерігаються у Вінницькій, Івано-Франківській, Одеській, Миколаївській, Черкаській, Київській, Чернівецькій областях.

В Україні у середу, 23 січня, очікується сніжна погода, місцями хуртовини, буде морозно  - удень місцями до 7 градусів нижче нуля.

Українські Національні Новини

Суспільство