cherez-perekrittya-trasi-na-vyizdi-do-novikh-sanzhar-provadzhen-ne-vidkrivali

Через перекриття траси на в’їзді до Нових Санжар проваджень не відкривали

 • 30405 переглядiв

КИЇВ. 20 лютого. УНН. Через перекриття в’їзду до Нових Санжар в Полтавській області, спровоковане розміщенням евакуйованих з Китаю українців у санаторії в області, проваджень не відкривали. Про це журналісту УНН повідомили в пресслужбі ГУНП в Полтавській області.

"Жодної особи не має у статусі затриманого й у мене не має інформації, що комусь оголошувалася підозра чи відкривали провадження", - сказали в пресслужбі.

Також зазначили, що поліція продовжує забезпечувати публічну безпеку та порядок на в’їзді у Нові Санжари в Полтавській області.

"На даний момент ситуація контрольована, але люди ще перебувають на місці, не розходяться, продовжується діалог", - розповіли в пресслужбі.

Як раніше повідомлялося, що для припинення правопорушення співробітники поліції встановили понад 10 найбільш агресивно налаштованих людей, роз'яснили їм юридичні наслідки вчинення протиправних дій і провели превентивні бесіди.

Нагадаємо, евакуйовані українці з Китаю будуть знаходитися на карантині в санаторії в селищі Нові Санжари в Полтавській області, де за ними спостерігатимуть кваліфіковані лікарі і медсестри.

Як повідомляв УНН, в селищі Нові Санжари Полтавської області, куди повинні перевезти евакуйованих з китайського міста Ухань українців, мітингувальники перекрили дорогу міжрегіонального значення.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що на трасі Полтава-Олександрія правоохоронці тимчасово обмежили рух транспорту через акцію протесту з приводу приїзду евакуйованих громадян з Китаю на тлі розповсюдження нового смертельного коронавірусу.

Українські Національні Новини

Суспільство