cherez-podiyi-na-azovi-zirvalas-podorozh-volkera-do-moskvi

Через події на Азові зірвалась подорож Волкера до Москви

 • 8745 переглядiв

КИЇВ. 17 грудня. УНН. Спецпредставник Держдепу США з питань України Курт Волкер планував відвідати Москву в цьому місяці, але скасував свої плани через події на Керчі. Про це він сказав під час онлайн брифінгу у Брюсселі, передає кореспондент УНН.

“Я запропонував відвідати Москву в цьому місяці, і я був готовий організувати цю поїздку, коли Росія напала на український флот в Чорному морі, захопила суди, посадив у в’язниці моряків”, — зазначив Волкер.

Він нагадав, що після цих подій президент США Дональд Трамп скасував зустріч з російським президентом Володимиром Путіним через нездатність Росії звільнити моряків.

“Точно так же я не в змозі приїхати в Москву для цих мінських цілей в той час, поки Росія утримує українських моряків”, — наголосив спецпредставник.

Раніше Волкер розповів як Захід може стримати агресію Росії проти України на морі. Він заявив, що багатонаціональна присутність в Чорному морі чи портах України підвищить видимість дій Росії в регіоні.

До цього, Волкер повідомив, що ЄС може запровадити додаткові санкції проти Росії за її агресію в районі Керченської протоки в найближчі місяці.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    Через події на Азові зірвалась подорож Волкера до Москви

     • 8745 переглядiв

    Українці перейшли на макарони та крупи

     • 21098 переглядiв

    На Запоріжжі засудили дезертира

     • 10549 переглядiв

    Україна уклала з ЄС вісім угод із фінансуванням в 400 млн євро

     • 8183 переглядiв

    У Києві відбудеться парад помічників святого Миколая

     • 10091 переглядiв

    Стан Шумахера покращується

     • 17419 переглядiв