cherez-pozhezhu-na-korabli-v-azerbaydzhani-porushili-kriminalnu-spravu

Через пожежу на кораблі в Азербайджані порушили кримінальну справу

 • 8389 переглядiв

КИЇВ. 9 травня. УНН. Генеральна прокуратура Азербайджану порушила кримінальну справу за фактом вибуху і пожежі на азербайджанському трубовкладальному судні "Исрафил Гусейнов" у Каспійському морі, в результаті інциденту постраждали 14 осіб. Про це йдеться в спільному повідомленні МНС і Генпрокуратури республіки, передає УНН.

"В Управлінні у справах про тяжкі злочини Генпрокуратури порушено кримінальну справу за статтею 162.1 ("Порушення правил техніки безпеки або інших правил охорони праці, здійснене особою, на якому лежали обов'язки з дотримання цих правил, якщо це спричинило по необережності заподіяння тяжкої або менш тяжкої шкоди здоров'ю людини") КК Азербайджану", - йдеться в повідомленні.

Розслідуванням займеться слідча група, в яку входять співробітники МНС і прокуратури.

"На даний час за участю експертів і фахівців Центру судової експертизи Міністерства юстиції, МНС, ЗАТ "Азербайджанське Каспійське морське пароплавство" ведуться слідчо-оперативні заходи з вивчення причин і інших деталей того, що сталося", - зазначено в зверненні.

За даними правоохоронців, загоряння, що супроводжувалося вибухом, мало місце під час ремонтних робіт для усунення неполадок в технологічному обладнанні.

Нагадаємо, в результаті пожежі, що сталася на трубоукладальних судні в Каспійському морі, постраждали 14 осіб.

Українські Національні Новини

Новини Світу