cherez-punkt-propusku-tisa-na-zakarpatti-u-pikovi-dni-z-italiyi-povertayetsya-blizko-4-tis-osib

Через пункт пропуску "Тиса" на Закарпатті у пікові дні з Італії повертається близько 4 тис. осіб

 • 17324 переглядiв

КИЇВ. 26 лютого. УНН. У пікові дні (субота, неділя, понеділок) через пункт пропуску "Тиса-Загонь" до України з Італії повертається близько 4 тисяч осіб та близько 500 транспортних засобів. Про це повідомляє УНН із посиланням на сторінку Facebook Нової митниці.

"Пункт пропуску "Тиса-Загонь" на угорському кордоні - під особливим контролем. Саме через цей ПП люди повертаються з Італії додому — біля 4 тисяч осіб та близько 500-600 транспортних засобів, не враховуючи рейсові автобуси та туристичні групи, у пікові дні (субота, неділя, понеділок). На Закарпатській митниці працює 5 мобільних бригад швидких, на випадок виявлення людей, у яких підвищена температура тіла", - йдеться у повідомленні.

Також зазначається, що митники, прикордонники і медики убезпечені засобами індивідуального захисту. Прикордонники перевіряють температуру тіла усіх громадян, які прибувають на територію України: як через авіасполучення, так і через усі автомобільні та залізничні пункти пропуску на кордоні України.

Як повідомлялося в УНН раніше, у регіоні Марке у центральній Італії зафіксували перший випадок зараження коронавірусом.

За інформацією прикордонників, під час перевірки, на тлі поширення коронавірусу у світі, виявили жінку з підвищеною температурою у пункті пропуску "Тиса" через державний кордон України на кордоні з Угорщиною, її було доставлено до медзакладу.

Українські Національні Новини

Суспільство