cherez-snigopadi-na-dorogakh-ssha-zaginuli-tri-lyudini

Через снігопади на дорогах США загинули три людини

 • 6676 переглядiв

КИЇВ. 20 січня. УНН. Три людини загинули в американських штатах Вісконсин і Канзас у результаті аварій на дорогах, які викликані снігопадами, ожеледицею та створенням заносів. Про це повідомила газета The New York Times, передає УНН.

"Дві людини загинули в минулу п'ятницю в Вісконсині, коли їх автомобіль виїхав на швидкості з дорожнього полотна і врізався в дерево на узбіччі. У суботу ще один автовласник загинув у ДТП поблизу міста Канзас-Сіті", - йдеться у повідомленні.

Зазначають, що влада штатів, розташованих в центральній частині і на північному сході США, настійно рекомендувала утримуватися від поїздок на особистому транспорті. Губернатор Нью-Йорка Ендрю Куомо в суботу тимчасово заборонив водіння автофургонів з причепами та автобусів на більшості доріг штату. Мобілізована вся наявна спецтехніка для прибирання снігу, а також приведені в стан готовності 450 службовців Національної гвардії. У Пенсільванії введений режим надзвичайної ситуації.

Як повідомляв УНН, раніше водій Mercedes Sprinter не впорався з керуванням на слизькій дорозі на спуску біля села Знаменка Одеської області та зіткнувся з вантажівкою DAF, внаслідок чого постраждали три людини.

Українські Національні Новини

Новини Світу