cherez-strilyaninu-u-khersoni-vidkrili-kriminalne-provadzhennya

Через стрілянину у Херсоні відкрили кримінальне провадження

 • 15356 переглядiв

КИЇВ. 18 січня. УНН. В Херсоні учасників прес-конференції в прес-клубі "Новий день" обстріляли та застосували сльозогінний газ. Про це журналісту УНН повідомив Начальник відділу комунікацій поліції Херсонської області Ірина Атаманенко.

"В Херсоні, 18 січня в приміщенні прес-клубу "Новий день" під час прес-конференції представників фірми пасажира-перевізника з Одеси обстріляли. До поліції виклик надійшов о 12:40 про те, що з коридору приміщенні почали стріляти, а також застосували сльозогінний газ", - сказала Атаманенко.

Вона додала, що постраждалих не має, проте один з учасників отримав опіки очей. На даний час в поліції цю інформацію перевіряють.

"Наразі обидві сторони конфлікту перебувають в поліції, їх опитують, встановлюють всі обставини події. З місця вилучили фрагменти куль направили їх на балістичну експертизу, для того щоб встановити вид зброї з якої стріляли", - повідомила Атаманенко.

Поліція попередньо кваліфікує подію за ст.296 Кримінального кодексу України "Хуліганство".

Нагадаємо, у Броварах затримали чоловіка за стрілянину з автомата Калашникова. Мешканець Броварів звернувся до поліції з повідомленням, що у нього стріляв з автомата інший мешканець міста. Поліція затримала стрільця і знайшла в його помешканні зброю та 200 набоїв до неї.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП