cherez-vibukh-u-krasnogorivtsi-postrazhdali-troye-ditey-dvoye-z-nikh-z-vazhkimi-travmami

Через вибух у Красногорівці постраждали троє дітей, двоє з них - з важкими травмами

 • 6554 переглядiв

КИЇВ. 7 лютого. УНН. Троє дітей - 14-и, дев'яти та трьох років - отримали поранення внаслідок вибуху невідомого предмету напередодні у Красногорівці на Донеччині. Про це повідомив голова Донецької ВЦА Павло Жебрівський на своїй сторінці у Facebook, передає УНН.

"Страшна подія трапилася учора ввечері, близько 21-ї години, у Красногорівці. Двоє молодших дітей знайшли на вулиці невідомий предмет і гралися з ним, старша дівчина сиділа спиною до малечі", - написав він.

Він також зазначив, що за даними заступниці голови Мар'їнської РДА Тетяни Збуцької, коли предмет вибухнув, старша дівчинка відбулася відносно легкими осколковими пораненнями грудної клітини, сідниць та гомілки.

"Малеча ж отримала важкі ушкодження: хлопчику пошкодило внутрішні органи та відірвало три пальці на лівій руці, найменшій дівчинці відірвало палець на правій руці та також пошкодило внутрішні органи", - додав він.

З його слів, зараз усі троє дітей перебувають у лікарні. "Вони забезпечені усім необхідним лікуванням. Менші діти потребують спеціалізованої допомоги дитячого хірурга – відповідний фахівець прибув з Дніпра", - зауважив він.

"Дав доручення правоохоронцям якнайшвидше розібратися у причинах трагедії та вжити заходів, щоб у подальшому убезпечити дітей від подібних випадків", - додав він.

Нагадаємо, внаслідок вибуху газового балону на Одещині постраждали троє людей.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП