cherez-vidmovu-prodati-alkogol-cholovik-pogrozhuvav-pidirvati-stolichnu-zapravku

Через відмову продати алкоголь чоловік погрожував "підірвати" столичну заправку

 • 13387 переглядiв

КИЇВ. 8 вересня. УНН. Чоловік погрожував підірвати гранату на заправці у Києві через відмову йому у продажі алкоголю у нічний час доби. Про це УНН повідомляє із посиланням на пресслужбу Національної поліції України.

"Вчора вночі на спецлінію "102" від працівників АЗС на проспекті Лобановського надійшов виклик про те, що відвідувач поводить себе агресивно та погрожує підірвати заклад", - йдеться у повідомленні.

За словами т.в.о. начальника слідчого відділення Голосіївського управління поліції Артема Баранова, по прибуттю на місце події поліцейські охорони помітили чоловіка, який тримав у руках пристрій, схожий на гранату.

"Порушник пояснив правоохоронцям, що на заправці йому не продали спиртне у заборонений законом час, тому він вирішив погрожувати працівникам підривом закладу", - сказав Баранов.

Повідомляється, що зловмисником виявився раніше не судимий 42-річний місцевий мешканець. Слідчі затримали його у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

"Згідно акту вибухотехників з місця події вилучено піротехнічний виріб - страйкбольну гранату", - додав старший лейтенант поліції.

Також фігуранту повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 259 (Завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об’єктів власності) Кримінального кодексу України.

Окрім того, слідчі звернулися до районного суду із клопотанням про обрання затриманому на період досудового розслідування запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Нагадаємо, п'яного львів'янина не пускали в ТРЦ, тому він погрожував гранатою.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП