cherez-viynu-mayzhe-20-ukrayintsiv-vtratili-kontakt-iz-rodichami-opituvannya

Через війну майже 20% українців втратили контакт із родичами – опитування

 • 113356 переглядiв

КИЇВ. 5 жовтня. УНН. Майже 20% українців мають близьких родичів, з якими втратили контакт і не знають, де вони зараз перебувають. Про це свідчать результати опитування соціологічної групи "Рейтинг", інформує УНН.

Цитата

"47% зазначили, що мають близьких родичів, які служать на війні. Майже 20% повідомили, що мають серед близьких родичів таких, з якими втратили контакт і не знають, де вони зараз знаходяться. 5% - мають серед близьких загиблих через війну, 3% - таких, кого примусово депортували в росію або на окуповані території Сходу чи Криму. 7% опитаних зазначили, що особисто або їхні близькі родичі зазнали поранення, каліцтва через воєнні дії", - ідеться у повідомленні.

Додамо

Опитування провели 15-19 вересня серед населення України віком від 18 років в усіх областях, крім тимчасово окупованих територій Криму та Донбасу, а також територій, де на момент опитування відсутній український мобільний зв'язок.

Усього опитали 2000 респондентів. Метод опитування: CATI (Computer Assisted Telephone Interviews - телефонні інтерв'ю з використанням комп'ютера).

Помилка репрезентативності дослідження з довірчою імовірністю 0,95: не більше 2.2%.

Нагадаємо

За даними опитування соціологічної групи "Рейтинг", понад 30% українців зазнали матеріальних втрат внаслідок війни.

Українські Національні Новини

Війна