cherez-vorozhi-ataky-vneseno-tymchasovi-zminy-do-rukhu-prymiskykh-poizdiv-u-kharkivskii-oblasti-ukrzaliznytsia

Через ворожі атаки внесено тимчасові зміни до руху приміських поїздів у Харківській області - “Укрзалізниця”

 • 21461 переглядiв

У зв'язку з ворожими обстрілами вносяться тимчасові зміни в рух приміських поїздів у Харківській області на сьогодні та завтра.

Ворожі атаки спричинили тимчасові зміни до руху приміських поїздів у Харківській області на сьогодні та завтра. Про це повідомляє "Укрзалізниця", передає УНН.

Деталі

Як зазначають в "Укрзалізниці", через ворожі атаки 25 квітня внесено тимчасові зміни до руху приміських поїздів у Харківській області:

№6407 Харків-Пасажирський — Ізюм прямує до станції Балаклія;

№6433 Харків-Пасажирський — Савинці прямує до станції Шебелинка;

№6431 Харків-Левада — Ізюм курсує до зупинкової платформи Янківський;

№6428 сполученням Ізюм — Шебелинка — скасовано.Також на завтра, 26 квітня, внесено зміни до руху приміських поїздів, зокрема, поїзд №6410 Савинці - Харків-Пасажирський курсуватиме за маршрутом Шебелинка - Харків-Пасажирський, а поїзд №6408 сполученням Ізюм - Харків-Левада - скасовано.

Поїзд далекого сполучення №111/112 Ізюм — Львів наразі очікує в безпеці на станції Савинці і проїде Балаклію з затримкою. Це також вплине на вчасність відправки поїзда №63/64 Харків — Львів

- повідомили в “УЗ”.

Нагадаємо

Сьогодні "Укрзалізниця" сьогодні стала обʼєктом масових атак росії. Внаслідок ворожого удару на Донеччині під час виконання роботи загинули троє залізничників. Також семеро працівників отримали поранення.