cherez-yarmarki-zminitsya-rukh-deyakikh-kiyivskikh-avtobusiv

Через ярмарки зміниться рух деяких київських автобусів

 • 9882 переглядiв

КИЇВ. 2 березня. УНН. Через ярмарки зміняться рух автобусів маршрутів №61,98,101 та тролейбусів маршруту №34. Про це УНН повідомили у прес-службі "Київпастрансу".

У суботу, 4 березня 2017 року у зв’язку з проведенням продовольчих ярмарків в роботу автобусів маршрутів №№61, 98, 101 та тролейбусів маршруту №34 вносяться зміни, а саме:

- на вул. Олександра Сабурова на ділянці від вул. Оноре де Бальзака до просп. Володимира Маяковського рух автобусів маршруту № 61 буде організовано по трасі: від вул. Милославської до вул. Градинської за діючою трасою, далі: вул. Оноре де Бальзака (парна сторона) – вул. Марини Цвєтаєвої – просп. Володимира Маяковського – вул. Олександра Сабурова, далі за діючою трасою;

- на вул. Олександра Сабурова на ділянці від вул. Оноре де Бальзака до просп. Володимира Маяковського рух автобусів маршруту № 98 буде організовано по трасі: від вул. Милославської до вул. Оноре де Бальзака за діючою трасою, далі: вул. Марини Цвєтаєвої – просп. Володимира Маяковського – вул. Олександра Сабурова, далі за діючою трасою;

- на вул. Милославській на ділянці від просп. Маяковського до вул. Закревського рух автобусів маршруту № 101 буде організовано по трасі: від ст.м. “Петрівка” до вул. Закревського за діючою трасою, далі – вул. Марини Цвєтаєвої – просп. Маяковського - вул. Милославська.

- на вул. Йорданській рух тролейбусів маршруту № 34 буде організовано по трасі: вул. Північна – просп. Героїв Сталінграда – вул. Маршала Тимошенка – ст.м. “Мінська” - вул. Маршала Тимошенка - просп. Героїв Сталінграда – просп. Степана Бандери.

Як повідомляв УНН, через ремонтні роботи завтра, 3 березня, тимчасово закривається рух тролейбусів маршрутів №30,31,37,50,50к.

Українські Національні Новини

Київ