cherez-zagibel-pidlitkiv-pereviryat-kvest-kimnati-po-vsiy-polschi

Через загибель підлітків перевірять квест-кімнати по всій Польщі

 • 13178 переглядiв

КИЇВ. 5 січня. УНН. Після трагедії в Кошаліні, де в одній з ігрових кімнат загинуло п’ять дівчат-підлітків, у Польщі ухвалили рішення про перевірку квест-кімнат по всій країні. Про це повідомляє Польське радіо, передає УНН.

“За дорученням міністра внутрішніх справ і адміністрації Йоахіма Брудзінського, з суботи пожежна служба по всій Польщі проводить перевірки ігрових кімнат, тобто приміщень, з яких добровільно закриті учасники повинні вийти завдяки вирішенню логічних головоломок. За попередніми даними, таких місць у Польщі є близько тисячі”, — йдеться у повідомленні.

За словами одного з представників пожежної служби, в основному йдеться про перевірку існуючих у цих клубах умов для евакуації та пожежне, аварійно-рятувальне обладнання і оснащення.

Як повідомляв УНН, п’ятеро людей загинули при проходженні квесту в закритому приміщенні в місті Кошалін на північному заході Польщі. 

Перевірка в Кошаліні, де сталася трагедія, показала, що власники Escape Room не подбали про безпеку, зокрема не було належного шляху евакуації.

Українські Національні Новини

Новини Світу