cherez-zagrozu-z-bilorusi-zsu-narostili-sili-na-pivnochi-genshtab

ЗСУ наростили сили на півночі через загрозу з білорусі – Генштаб

 • 153341 переглядiв

КИЇВ. 27 жовтня. УНН. Україна посилила військові угруповання на північному напрямку, адже загроза вторгнення з території білорусі досі залишається. Про це на брифінгу повідомив заступник начальника Головного оперативного управління Генерального Штабу ЗСУ Олексій Громов, передає УНН.

Деталі

"На даний час безпосереднього створення наступального угруповання противником з боку території республіки білорусь не відмічається, але цілеспрямовані заходи проводяться. Загрози є і будуть. Ми на все реагуємо, відстежуємо і вже наростили своє угруповання на північному напрямку", – сказав Громов.

Він зазначив, що росія намагається перекинути свої війська не лише на аеродром Зябрівка, а й на інші, які є в білорусі. За словами Громова, ворог проводить активні заходи на білоруських полігонах.

"Також противник з того напрямку (з білорусі – ред.) продовжує застосовувати безпілотні літальні апарати камікадзе. На цьому тижні безпосередньо 10 запусків дронів "Шахед" було здійснено з території республіки білорусь", – додав Громов.

Нагадаємо

У Генштабі ЗСУ оцінили ймовірність нападу білорусі.

Українські Національні Новини

Війна