cherez-zaminuvannya-z-tsentralnogo-vokzalu-u-kiyevi-evakuyuvali-blizko-1-5-tis-lyudey

Через "замінування" з Центрального вокзалу у Києві евакуювали близько 1,5 тис. людей

 • 15131 переглядiв

КИЇВ. 30 травня. УНН. Через повідомлення про замінування з Центрального залізничного вокзалу столиці довелося евакуювати близько 1,5 тис. осіб: пасажирів і персонал. Про це УНН повідомили у відділі комунікації Головного управління Національної поліції у місті Києві.

На питання про те, чи дійсно до поліції надійшло повідомлення про те, що Центральний залізничний вокзал заміновано, у прес-службі відповіли: "Так, дійсно".

"Проводилась евакуація 1350 пасажирів і близько 150 співробітників. Перевірка тривала близько 15 хвилин, уже закінчилась. Усі люди вже роз’їхалися. Усе відновлене, уже все працює", - сказала співрозмовниця.

З її слів, через оперативні дії довелося затримати потяги, але надзвичайні служби намагалися, щоб великої розбіжності в часі відправлення не було.

"Всього за день було дуже багато замінувань по всьому Києві, в різних районах деякі перевірки досі тривають", - додали в поліції.

Як повідомляв УНН, за минулу добу поліція затримала двох осіб за неправдиві повідомлення про замінування.

Одна з них — киянка, яка у нетверезому стані "замінувала" будинок, у якому ж сама і проживає. За даними поліції, причина такого вчинку — конфлікт у родині.

Також нагадаємо, що Центральний залізничний вокзал у столиці мінували на початку цього тижня.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП