cherez-zayavu-pro-pobittya-aktivista-patrulnimi-vidkrili-provadzhennya

Через заяву про побиття активіста патрульними відкрили провадження

 • 7756 переглядiв

КИЇВ. 2 січня. УНН. За фактом скарги активіста про побиття його патрульними поліцейськими в Одесі відкрили кримінальне провадження. Про це повідомив радник начальника ГУНП в Одеській області Руслан Форостяк на своїй сторінці у Facebook, передає УНН.

"За фактом подій та скарги активіста в Одесі на неправомірні дії патрульних поліцейських в новорічну ніч розпочато досудове слідство за ознаками злочину передбаченого ч. 2 ст. 365 КК України", – написав Форостяк.

Він додав, що наразі матеріали скеровуються до Державного бюро розслідувань.

Нагадаємо, на своїй сторінці у Facebook користувач Дем'ян Ганул, який, як зазначається, є лідером "Вуличного фронту", близько 5 години ранку 1 січня написав, що "близько години тому співробітники патрульної поліції скоїли напад на мене, отримав тілесні ушкодження. Адреса нападу: Успенська, 53, били кийками, потім сіли в авто... Я не затриманий, поліція просто мене побила".

У поліції області зазначили, що перевіряють інформацію про нібито побиття патрульними активіста, а відомості про інцидент зареєстровані до Журналу єдиного обліку Приморського відділу поліції в Одесі.

У патрульній поліції області після повідомлення активіста про побиття заявили, що інспектори "заспокоїли чоловіка" з ознаками алкогольного сп'яніння, побачивши його конфлікт з жінкою.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    Вибух будинку в Магнітогорську: знайдено тіла 21 людини

     • 10880 переглядiв