cherez-zlivu-u-berlini-ogolosili-pro-nadzvichayniy-stan

Через зливу у Берліні оголосили про надзвичайний стан

 • 8432 переглядiв

КИЇВ. 30 червня. УНН. Через сильний дощ у Берліні, який почався ще четвер, запровадили надзвичайний стан. Про це повідомив Bild, передає УНН.

За розрахунками водоканалу Берліну в районах Шпандау і Вільмерсдорф випало 150 літрів опадів, тоді як 580 літрів опадів випадає на рік. Таке буває раз на сто років.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Синоптик попередили про підйом рівнів води в річках України

Через зливу, співробітники пожежної служби здійснили близько 1750 виїздів. Станом на обід п’ятниці над ліквідаціями наслідків негоди працюють понад півтисячі пожежників. Пожежникам довелось відкачувати воду з магістралі за допомогою помп.

У районі Шарлоттенбург евакуювали будинок через затоплення. Зазначається, що будівлю було залито в четвер пізно ввечері.

Після початку проливних дощів повітряний рух берлінського аеропорту Тегель було тимчасово перервано. З 23-ї години вечора до ранку п'ятниці рейси були частково призупиненні. У п'ятницю, повітряний рух повернувся в нормальне русло.

Нагадаємо, сильна злива паралізувала Берлін - столицю Німеччини. Були підтоплені деякі станції метро, повністю закритий внутрішньоміський автобан

Українські Національні Новини

Кримінал та НП