cherez-zniknennya-yevroblyakheriv-potik-transportu-na-kordoni-znizivsya-mayzhe-na-pivmilyona-avtomobiliv-dpsu

Через зникнення "євробляхерів" потік транспорту на кордоні знизився майже на півмільйона автомобілів - ДПСУ

 • 9274 переглядiв

КИЇВ. 5 квітня. УНН. Через зменшення курсування "євробляхерів" та учасників малого прикордонного руху на кордоні з ЄС потік транспорту у пунктах пропуску знизився на 460 тисяч автомобілів. Про це повідомляє УНН з посиланням на прес-службу Держприкордонслужби.

Згідно із повідомленням, у першому кварталі цього року кількість транспорту у пунктах пропуску на кордоні України та ЄС зменшилась на 460 тисяч автомобілів. В основному така ситуація спостерігається через зменшення курсування "євробляхерів" та учасників малого прикордонного руху. Тому подорожі через кордон наразі стали більш комфортними та займають значно менше часу.

Зазначимо, що від початку запровадження на державному кордоні Міжнародної системи через відсутність страхових сертифікатів прикордонники не пропустили понад 5,3 тисячі транспортних засобів, виявили 51 підроблений та 72 недійсних сертифікати.

Нагадаємо, раніше УНН повідомляв, що прикордонники Чопського загону завадили громадянину України перетнути українсько-словацький кордон на викраденому Porsche.

Українські Національні Новини

Економіка