chergova-covid-khvilya-izrayil-vvodit-domashni-testi-na-koronavirus

Чергова COVID-хвиля: Ізраїль вводить домашні тести на коронавірус

 • 27036 переглядiв

КИЇВ. 18 липня. УНН. В аптеках Ізраїлю невдовзі з'являться експрес-тести на коронавірус, щоб громадяни країни могли перевірити здоров'я самостійно. Про це інформує УНН з посиланням на новиннєвий сайт про Ізраїль "Детали".

Деталі

Поки невідомо, скільки буде коштувати такий комплект.

Попри успішну кампанію з вакцинації населення, коронавірус в Ізраїлі продовжує поширюватися. Багато в чому це відбувається через штам "Дельта", який, згідно з відомостями вчених, є більш заразним, ніж інші.

МОЗ Ізраїлю рекомендує повністю повернутися до "зеленого стандарту" коронавірусних обмежень через швидке поширення коронавірусної інфекції в країні.

Доповнення

За даними міністерства охорони здоров'я Ізраїлю, повністю вакциновані вже близько 56% населення країни і близько 77% дорослого населення (старше 16 років). Перше щеплення отримали близько 62% ізраїльтян, понад 84% дорослого населення.

Судячи з опублікованих офіційних даних, в цілому з початку пандемії в країні було виявлено 851 142 випадки коронавірусу (+5 247 за тиждень, для порівняння - позаминулого тижня було виявлено +3 146 заражених).

При цьому наразі хворіє 6 622 людини (+2 492 за тиждень).

Окрім того, 6 448 (+12 за тиждень) хворих на COVID-19 померли.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ізраїль оголосив про стратегію "золотої середини" обмежень через COVID-19

Українські Національні Новини

Новини Світу