chergova-ipso-rosiyan-vorog-vchergove-vdavsya-do-feykiv-pro-gumanitarnu-dopomogu

Чергова ІПСО росіян: ворог вкотре вдався до фейків про гуманітарну допомогу

 • 334365 переглядiв

КИЇВ. 29 березня. УНН. У мережі Facebook поширили рекламний фейк начебто іноземних видань, у якому йдеться про розпродаж гуманітарної допомоги в Україні, що є черговим ІПСО росіян, повідомляє Центр стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки у Telegram, пише УНН.

Деталі

"Повідомлення в соцмережах про перепродаж західної допомоги українцями – чергова ІПСО росіян", - вказують у Центрі.

Центр стратегічних комунікацій зафіксував у Facebook нову інформаційно-психологічну операцію ворога. "росіяни поставили на рекламу текст начебто іноземних видань, у якому йдеться про розпродаж гуманітарної допомоги в Україні", - ідеться у повідомленні.

У пості пропагандисти, як вказано, стверджують, що українські спекулянти накручують ціни та виставляють на продаж допомогу, яку надсилає Захід. Зокрема, амуніцію для ЗСУ. Мовляв, через це у Польщі набирає обертів гучний скандал.

Цитата

«Насправді текст – фейковий. росіяни далеко не вперше брешуть про перепродаж гуманітарки та зброї українцями. Так вони намагаються дискредитувати українців і послабити допомогу від партнерів», - повідомив Центр.

Рекламну кампанію, як повідомляється, запустили з традиційно пустих сторінок у Facebook під назвами Dyau Juad. За даними Центру стратегічних комунікацій, кампанія була запущена 28 березня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: рф запустила фейк, що Україна відмовилася від створення захисної зони навколо ЗАЕС - Центр страткому

Українські Національні Новини

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    На Луганщині тактика ворога схожа до більш класичної - ОВА

     • 274185 переглядiв