chergoviy-sparing-dinamo-ne-zmoglo-peremogti-zbirnu-yordaniyi

Черговий спаринг: “Динамо” не змогло перемогти збірну Йорданії

 • 14021 переглядiв

КИЇВ. 24 січня УНН. Київське “Динамо” провело заключний спаринг на першому зимовому зборі в Об’єднаних Арабських Еміратах. Суперником “біло-синіх” стала збірна Йорданії, яка готується до вирішальних поєдинків кваліфікації на ЧС-2022, передає УНН з посиланням на пресцентр “біло-синіх”.

Деталі

Кияни розпочали матч інтенсивно та вже на стартових хвилинах створили кілька можливостей біля воріт Аль-Фахурі, проте ні простріл Миколенка, ані розіграш кутового раннього успіху не принесли.

Не відсиджувалися на своїй половині поля й гравці збірної Йорданії, час від часу турбуючи наших захисників і Георгія Бущана. Після третини першого тайму атакувальні випади йорданців ставали все більш впевненими, що вилилося в гольовий момент біля воріт “Динамо” - форвард Хамза Аль-Дардур обійшов оборонців і пробив повз Бущана, однак в останній момент Миколенко встиг винести м’яч з лінії воріт.

У першій половині зустрічі наші суперники мали ще щонайменше два удари в площину воріт “Динамо”, однак у першому випадку постріл Ерсана парирував Бущан, а у другому спробу Ратеба заблокував Кендзьора.

У другій частині матчу “динамівці” були значно більше націленими на ворота суперників, при цьому зіткнулися й із проблемами позаду - йорданці не дозволили Бойку сумувати, Денис кілька разів рятував ворота “Динамо” після випадів суперників. Однак жодна з команд так і не змогла відзначитися забитим м’ячем у зустрічі - 0:0.

Що було раніше

Раніше “Динамо” провело два спаринги, які закінчилися поразкою та перемогою. 

Українські Національні Новини

Спорт