chergoviy-vipadok-zakhvoryuvannya-na-botulizm-zafiksuvali-u-kiyevi-derzhprodspozhivsluzhba

Черговий випадок захворювання на ботулізм зафіксували у Києві – Держпродспоживслужба

 • 10182 переглядiв

КИЇВ. 2 червня. УНН. У столиці зареєстровано черговий випадок захворювання на ботулізм, передає УНН з посиланням на прес-службу Держпродспоживслужби у місті Києві.

"За інформацією Державної установи "Київський міський лабораторний центр МОЗ України" в м. Києві, зареєстровано ще один випадок захворювання на ботулізм у мешканця м. Києва, який вживав в їжу в'ялену рибу промислового виробництва, придбану в торгівельній мережі міста", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що хворий придбав в’ялену рибу у гіпермаркеті "Ашан". За медичною допомогою житель столиці звернувся 31 травня.

"28 травня 2017 року хворий вживав в їжу рибу в’ялену, 30 травня 2017 року відчув погіршення стану здоров’я, 31 травня 2017 року звернувся за медичною допомогою, було встановлено попередній діагноз – ботулізм, та госпіталізовано до реанімаційного відділення Олександрівської клінічної лікарні м. Києва", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, днями у столиці було зафіксовано смерть людини від ботулізму.

Як повідомляв УНН, за словами нардепа С.Тригубенка, смерті від ботулізму є наслідком тотальної безконтрольності на ринку харчової продукції.

Українські Національні Новини

Суспільство