chergovogo-zaliznitsi-vdarili-nozhem-pid-chas-oglyadu-koliyi

Чергового залізниці вдарили ножем під час огляду колії

 • 11559 переглядiв

КИЇВ. 13 березня. УНН. Черговий по переїзду отримав тяжке ножове поранення під час огляду колії, переда УНН з посиланням на прес-службу "Укрзалізниці".

Днями сталося кілька нападів на залізничників та крадіжок особистих речей і залізничного обладнання. Так, 11 березня о 07:30 на переїзді перегону Гречани – Чорний Острів біля Хмельницького невідомий чоловік ударив ножем у спину чергового по переїзду, коли той здійснював огляд колії.

Постраждалого доставлено до лікарні з пошкодженням легень та значною втратою крові через внутрішню кровотечу. Особу, яка здійснила напад на залізничника, затримали правоохоронці.

Загалом за два перші місяці 2017 року зафіксовано 57 випадків незаконного втручання в роботу залізниць – майже на рівні 2016 року. З них 27 випадків – крадіжки та пошкодження елементів рухомого складу та інфраструктури, що призвели до перерв у русі поїздів. У січні-лютому 2017 року на залізницях України сталося 4 випадки насильства щодо залізничників чи учасників залізничного руху. Сторонні особи перекривали рух поїздів у 8 випадках, зафіксовано 4 випадки розкрадання вантажів із вагонів, що призвело до перерви в русі поїздів понад 30 хвилин під час руху; чотири рази накладалися предмети на колію, внаслідок чого поїзди зупинялися більше ніж на 30 хвилин. Крім того, було 4 повідомлення про вибухові пристрої у поїздах та на вокзалах.

Нагадаємо, що через дії вандалів "Укрзалізниця" втратила понад мільйон гривень у 2016 році.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП