chernigivschinu-znovu-nakrili-vognem-z-minometiv-za-dobu-tri-obstrili

Чернігівщину знову накрили вогнем з мінометів: за добу три обстріли

 • 155718 переглядiв

КИЇВ. 1 липня. УНН. Російські окупанти продовжують обстрілювати з мінометів Чернігівську область. Про це повідомив голова Чернігівської ОВА В'ячеслав Чаус, пише УНН.

Цитата

"Ворог продовжував мінометні обстріли чернігівського прикордоння. Протягом минулої доби тричі здійснювали обстріли в напрямку Семенівської та Новгород-Сіверської громад", - повідомив Чаус у Telegram.

Деталі

За словами голови Чернігіської ОВА, наші прикордонники готові до будь-яких сценаріїв розвитку подій. "Відповідно ми "на бойовому", - додав він.

"По сиренах. Ракети літають, будь ласка, почувши сирени, максимально швидко шукайте об'єкти укриття. Багато коментарів було щодо того, що якісь укриття закриті, якісь - у неналежному стані. Якраз зараз, я про це казав уже, триває перевірка цих об'єктів. Я сподіваюся, всі органи місцевого самоврядування, які до цього не включилися, обов'язково це зроблять найближчими днями", - зауважив Чаус.

Доповнення

1 липня вранці російські окупанти з мінометів обстріляли Есманську громаду Сумщини – зафіксовано 17 "прильотів", жертв та руйнувань немає.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП