chernigivska-politsiya-rozkrila-vbivstvo-viyskovosluzhbovtsya

Чернігівська поліція розкрила вбивство військовослужбовця

 • 10818 переглядiв

КИЇВ. 9 лютого. УНН. На Чернігівщині поліція розкрила вбивство військовослужбовця. Про це УНН повідомили у прес-службі поліції Чернігівської області.

По допомогу до поліції звернувся житель Борзнянського району, він повідомив про зникнення старшого брата — військовослужбовця однієї з частин Чернігова. Родич от уже тиждень не виходить на зв'язок та не з’являється на службі.

Вчора, 8 лютого, співробітники поліції встановили, що три тижні тому військовослужбовець поїхав у гості до свого колеги в Куликівський район.

Там після чергового застілля між раніше судимим за крадіжку воїном-контрактником та його гостем у лісосмузі неподалік залізничної станції виник конфлікт. Господар наніс колезі кілька ударів металевою арматурою по голові та залишив тіло на місці злочину, прикидавши його гіллям.

Підозрюваного затримано в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України за підозрою у скоєнні умисного вбивства.

Інформація про подію внесена до ЄРДР, відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.115 (вбивство) Кримінального кодексу України - карається позбавленням волі на строк від семи до п'ятнадцяти років.

Триває досудове розслідування.

Як повідомляв УНН, жінка забила матір до смерті, виганяючи з неї нечисту силу.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП