chernihivska-politsiia-posylyla-patruliuvannia-pislia-smertonosnoho-rosiiskoho-raketnoho-udaru

Чернігівська поліція посилила патрулювання після смертоносного російського ракетного удару

 • 72505 переглядiв

У зв'язку зі смертоносним ракетним ударом рф по Чернігову, в результаті якого загинули 17 людей і близько 80-ти звернулося до лікарень, поліція посилила піші та автомобільні патрулі на вулицях міста для забезпечення безпеки та дотримання комендантської години.

Поліція посилює патрулювання на вулицях Чернігова для забезпечення безпеки. Про це повідомляє Національна поліція України, передає УНН.

Деталі

У зв'язку зі зростанням загрози та підвищенням напруженості внаслідок ворожої ракетної атаки, поліція Чернігова посилила заходи безпеки на вулицях міста. Зокрема, збільшено кількість піших нарядів та автопатрулів.

Поліцейські здійснюють цілодобове патрулювання у співпраці з іншими силовими структурами, зокрема слідкують за дотриманням обмежень комендантської години.

Нагадаємо

17 квітня рф завдала смертоносних ракетних ударів по центру Чернігова, в результаті загинуло 17 людей, 78 осіб звернулося до лікарень за необхідною допомогою та понад 40 постраждалих госпіталізовано. Серед загиблих в Чернігові лейтенантка поліції Аліна Миколаєць.

18 квітня оголошено Днем жалоби за загиблими у Чернігові.

Атака рф на Чернігів: близько 80 людей звернулося до лікарень17.04.24, 19:46

Юлія Котвицька

Суспільство

Популярні

Новини по темі

На Хмельниччині пролунали вибухи

 • 41015 переглядiв

рф просунулася біля Новокалинового та Іванівки - DeepState

 • 23826 переглядiв