chernivetska-oblast-perebuvaye-za-krok-do-pomaranchevoyi-zoni-karantinu

Чернівецька область перебуває за крок до "помаранчевої" зони карантину

 • 18313 переглядiв

КИЇВ. 3 вересня. УНН. Буковина може незабаром опинитися у "помаранчевій" зоні епідемічної небезпеки. Про це у Facebook повідомив голова Чернівецької обласної державної адміністрації Сергій Осачук, інформує УНН.

Цитата

"За темпами зростання нових випадків у нашій області ми стрімко наближаємося до "помаранчевої" зони. Тільки Державна комісія ТЕБ та НС має повноваження визначати зональність та переводити країну з однієї зони в іншу, але Чернівецька область за цими темпами може перескочити через "жовту" та відразу опинитися в "помаранчевій", — сказав у відеозверненні Сергій Осачук. 

Деталі

Голова Чернівецької ОДА зазначив, що навчальні заклади області працюватимуть у "помаранчевій" зоні, якщо щонайменше 80% педагогічного колективу буде вакциновано. Він також нагадав про підступність штаму "Дельта" і закликав учителів робити щеплення проти коронавірусу, щоб школи не закрили на карантин.

Нагадаємо

Станом на сьогодні в Україні зафіксовано вже 2,293 млн випадків COVID-19. Приріст за добу, 2 вересня, — майже 2,7 тис. хворих.

Українські Національні Новини

Здоров'я