chetverta-khvilya-covid-19-v-nimechchini-kilkist-smertey-perevischila-100-tisyach

Четверта хвиля COVID-19 в Німеччині: кількість смертей перевищила 100 тисяч

 • 14458 переглядiв

КИЇВ. 25 листопада. УНН. Німеччина перетнула сумну відмітку у 100 000 смертей від COVID-19 в четвер. Про це пише УНН з посиланням на дані Інституту інфекційних захворювань імені Роберта Коха.

Деталі

За даними Інституту інфекційних захворювань Роберта Коха, від початку пандемії в Німеччині від вірусу померли 100 119 людей. Кількість нових випадків за добу досягла нового рекорду – 75 961.

Лікарні в деяких регіонах, особливо на сході та півдні Німеччини, зазнають тиску, і вірусологи попереджають, що може померти набагато більше людей.

Керівник Інституту Роберта Коха оцінив рівень смертності приблизно на рівні 0,8%, що означає, що при щоденній кількості випадків в 50 тисяч, приблизно 400 людей в день помирають.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вакцинація, тест або одужання: у Німеччині запрацювали нові COVID-правила

Додамо

Німеччина вже обмежила значну частину суспільного життя в районах, де ситуація найгірша.

З показником вакцинації лише 68,1%, що значно поступається деяким європейським країнам, таким як Португалія, Іспанія і навіть Франція, канцлер Олаф Шольц пообіцяв збільшити кількість щеплень і не виключив, що вони стануть обов’язковими.

"Ми повинні вакцинуватися та робити ревакцинації, щоб запобігти поширенню вірусу, – сказав Шольц. - Вакцинація – це вихід із цієї пандемії".

Майбутній трипартійний уряд Німеччини, який у середу оголосив про свою коаліційну угоду, заявив, що створить групу експертів, які щодня оцінюватимуть ситуацію з COVID-19.

Українські Національні Новини

Новини Світу