chinniy-chempion-angliyi-viletiv-z-1-32-finalu-kubku-krayini

ФК "Ліверпуль" вилетів з 1/32 фіналу Кубку країни

 • 28117 переглядiв

КИЇВ. 8 січня. УНН. У поєдинку 1/32 фіналу Кубка Англії з футболу "Ліверпуль" поступився "Вулверхемптону" і вилетів з турніру, передає кореспондент УНН.

Наставник "мерсисайдців" Клопп вирішив дати відпочинок лідерам атаки – Салаху, Фірміно та Мане, які залишились у запасі, але в ході поєдинку він задіяв перших двох задля порятунку зустрічі.

На перерву команди пішли за мінімальної переваги "Вулверхемптона". Забитий м'яч в активі Хіменеса. На старті наступної половини Орігі пробив з межі штрафної з-під захисника та встановив паритет – 1:1. Але тільки чотири хвилини зберігалася нічия. Португалець Невеш наважився на над дальній постріл і виявився точним – 2:1.

Зірковий дует Салах – Фірміно не змінив ситуації на газоні. Найближче до голу в середині другої частини гри виявився Шакірі – швейцарець зі штрафного поцілив у каркас воріт.

Додамо, переможця серед усіх пар 1/32 фіналу не виявили тільки в матчах "Шрусбері" – "Сток Сіті", "Дербі" – "Саутгемптон", "Ньюкасл" – "Блекберн" і "Шеффілд Уенсдей" – "Лутон".

Українські Національні Новини

Спорт