chinniy-chempion-nba-zaznav-porazki-na-starti-peredsezonnogo-turniru

Чинний чемпіон НБА зазнав поразки на старті передсезонного турніру

 • 8867 переглядiв

КИЇВ. 1 жовтня. УНН. В одній із перших баталій передсезонного турніру НБА чинний чемпіон Асоціації "Голден Стейт Воррірс" на власному паркеті приймав "Міннесоту Тімбервулвс", повідомляє кореспондент УНН.

Старт зустрічі запам'ятався важкими двома очками у проході від Дерріка Роуза, його триочковим, та двома точними дальніми від захисника "Ворріорс" Стефана Каррі – 8:14 на користь "Тімбервулвс". Далі лідери команди із "Золотого штату" влаштували парад триочкових – по два в ціль відправили Дюрант і Каррі, що дозволило вирівняти становище після першої чверті – 36:37.

У другому проміжку "ГСВ" змогли піти у невеликій відрив і лідирували після половини гри 71:65. Далі перевага сягала двозначних цифр, але коли на лавку відправилися основні виконавці, то "Міннесота" переломила хід подій, і довела гру до переможно завершення – 114:110.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тренер Іспанії: Михайлюк готовий до НБА

Лідера у ростері переможців стали Джефф Тіг з 17 очками,Роуз з 16, Толлівер – 15 і Таунс – 12. За господарів 21 бал забив Каррі, 17 у Томпсона і 16 у Дюранта.

Додамо, що сьогодні шанс з'явитися у першій передсезонній грі у складі "Лейкерс" матиме уродженець Черкас Святослав Михайлюк.

Українські Національні Новини

Спорт