chinovnika-natspolitsiyi-na-prikarpatti-spiymali-na-khabari

Чиновника Нацполіції на Прикарпатті спіймали на хабарі

 • 10296 переглядiв

КИЇВ. 2 квітня. УНН. Під час одержання хабара викрили заступника начальника слідчого відділення Тисменицького відділу поліції ГУНП в Івано-Франківській області. Про це повідомляє УНН з посиланням на прес-службу Генеральної прокуратури України.

"За процесуального керівництва прокурорів Генеральної прокуратури України, оперативного супроводу працівників УВБ в Івано-Франківській області ДВБ НП України та УСБУ у Івано-Франківській області, слідчими територіального управління Державного бюро розслідувань, розташованого у м. Львові, 02.04.2019 викрито заступника начальника слідчого відділення Тисменицького відділу поліції Головного Управління Національної поліції в Івано-Франківській області під час одержання неправомірної вигоди", - йдеться в повідомленні.

Правоохоронця затримали в порядку ст.208 КПК України за отримання від громадянина України неправомірної вигоди у 5 тисяч доларів за непритягнення до кримінальної відповідальності.

Проводяться першочергові слідчі дії, готується повідомлення про підозру за ч. 3 ст. 368 КК України (Одержання хабара) та вирішується питання щодо обрання запобіжного заходу.

Статтею передбачено покарання – позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади на строк до трьох років, з конфіскацією майна.

Нагадаємо, директора Грибовицького сміттєзвалища викрили на хабарі.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП