chinovnika-sumskoyi-oblasti-zatrimali-na-khabari-u-mayzhe-100-tisyach-griven

Чиновника Сумської області затримали на хабарі у майже 100 тисяч гривень

 • 11772 переглядiв

КИЇВ. 11 січня. УНН. У Сумській області начальника одного з відділів Головного Управління Державної фіскальної служби в Сумській області затримали під час одержання хабара у 90 тисяч гривень. Про це повідомили у прес-службі Генеральної прокуратури України, передає УНН.

“У п’ятницю, 11 січня 2019 року, під час одержання 90 тисяч гривень вказану особу затримано в порядку ст. 208 КПК України, відтак до обрання запобіжного заходу вона перебуватиме в Ізоляторі тимчасового тримання. Службова особа після проведення перевірки на підприємстві вимагала в суб’єкта господарювання неправомірну вигоду за зменшення суми донарахувань податків”, — йдеться у повідомленні.

Зазначають, що на даний час тривають першочергові слідчі дії, вирішується питання про повідомлення затриманій особі про підозру за ч. 3 ст. 368 КК України, яка передбачає позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна.

Як повідомляв УНН, раніше керівника “Донецького облавтодору” затримали під час вимагання хабара у 300 тисяч гривень.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП