chinovnika-ukrazilnitsi-yakogo-zapidozrili-u-roztrati-12-mln-grn-viklikali-do-gpu

Чиновника "Укрзалізниці", якого запідозрили у розтраті 12 млн грн, викликали до ГПУ

 • 9174 переглядiв

КИЇВ. 13 червня УНН. Генеральна прокуратура просить заступника начальника департаменту локомотивного господарства ПАТ "Укрзалізниця" з'явитися завтра до Генеральної прокуратури для проведення подальших слідчих дій. Про це в коментарі журналістам повідомив заступника начальника відділу процесуального керівництва ГПУ Олександр Цилюрик, передає УНН.

"У зв'язку із відсутністю підозрюваного, членам правління вручено повістку про необхідність явки самого підозрюваного і подальші процесуальні слідчі дії будуть проведені завтра в Генеральній прокуратурі", - сказав О.Цилюрик.

Він уточнив, що "за даним епізодом, за яким наразі оголошено підозру, була закуплена за сприяння зазначеного керівника у юридичної особи продукція неналежної якості, яка не могла бути використана в ремонті рухомого складу. Оголошена підозра за закупівлі період 2015-2016 року".

При цьому представник Генпрокуратури зазначив, що ГПУ відомо, де перебуває підозрювана особа.

"Ми знаємо де він, але він наразі не знаходиться в цьому приміщенні, а згідно процесуального кодексу повідомлення про підозру негайно вручається після його складання. Тому фактично воно у нас, повідомлення про підозру, і вручили його в законний спосіб – через адміністрацію. Адміністрація, відповідно, після повернення йому передасть і передасть повістку про необхідність явки (до Генеральної прокуратури - ред.)", - зазначив О.Цилюрик.

Як повідомляло УНН, Генеральна прокуратура України проводить обшуки в приміщенні ПАТ "Укрзалізниці" та підготувала підозру заступнику начальника департаменту локомотивного господарства "Укрзалізниці". Його підозрюють у причетності до розтрати матеріальних цінностей на суму понад 12 млн грн.

Українські Національні Новини

Суспільство