chinovnika-z-ap-vklyuchili-do-spisku-kandidativ-na-posadu-direktora-dbr-i-yogo-zastupnikiv

Чиновника з АП включили до списку кандидатів на посаду директора ДБР і його заступників

 • 13550 переглядiв

КИЇВ. 16 листопада. УНН. Першого заступника керівника Головного департаменту стратегічного планування та оперативного забезпечення Адміністрації Президента України Олексія Горащенкова включено до списку кандидатів на посаду директора Державного бюро розслідувань, а також до списків кандидатів на посаду 1-го заступника та заступника Директора, передає кореспондент УНН.

За відповідну пропозицію проголосувало 11 членів конкурсною комісії сьогодні на засіданні у Києві.

"Внести зміни до списків кандидатів, які претендують на посаду директора Державного бюро розслідувань, 1-го заступника та заступника", - йдеться у рішенні комісії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кандидат на посаду голови ДБР О.Горащенков: конкурс має бути розблокований

Довідка УНН: Державне бюро розслідувань - правоохоронний орган України, створення якого передбачено Кримінальним процесуальним кодексом України у термін до 20 листопада 2017 року. 

Ідеологія відомства полягає в тому, що воно буде розслідувати кримінальні провадження, в яких фігурують правоохоронці, судді і найвищі службовці (від міністрів до начальників главків).

Закон України про Державне бюро розслідувань прийнятий 12 листопада 2015 року, підписаний Президентом 14 січня 2016 року.

Українські Національні Новини

Політика