chinovnikiv-odeskoyi-ova-pidozryuyut-u-roztrati-derzhbyudzhetu-na-ponad-7-mln-griven-na-zakupivlyakh-produktiv-dlya-zsu

Чиновників Одеської ОВА підозрюють у розтраті держбюджету на понад 7 млн гривень на закупівлях продуктів для ЗСУ

 • 922566 переглядiв

КИЇВ. 2 лютого. УНН. Керівництво Одеської ОВА підозрюється в розтраті 7 млн грн на закупівлях для армії. Чиновники за завищеними цінами уклали договір на придбання продовольства для ЗСУ. Про це йдеться в повідомленні Офісу Генерального прокурора України, передає УНН.

Деталі

За процесуального керівництва Офісу Генерального прокурора на розтраті понад 7 млн грн з державного бюджету викрито керівництво та службових осіб Одеської обласної військової адміністрації, а також директора підприємства.

За даними слідства, посадовці у змові з директором, завищили ринкову вартість продуктів під час укладення трьохсторонніх угод про придбання продовольчих товарів для Збройних Сил України.

Наразі їм повідомлено про підозру у розтраті грошових коштів у особливо великих розмірах (ч. 5 ст. 191 КК України). Серед підозрюваних: колишній заступник голови Одеської обласної військової адміністрації, начальник одного з департаментів та начальник відділу ОВА, а також директор ТОВ.

Нагадаємо

Служба безпеки України викрила злочинні дії заступника голови Одеської обласної військової адміністрації. За 35 тис. доларів він хотів “відмазати” підлеглого від тюрми.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП