chinovniku-uz-yakogo-zapidozrili-u-roztrati-12-mln-grn-zagrozhuye-do-6-rokiv-uvyaznennya-gpu

Чиновнику "УЗ", якого запідозрили у розтраті 12 млн грн, загрожує до 6 років ув’язнення - ГПУ

 • 9786 переглядiв

КИЇВ. 13 червня. УНН. Заступнику начальника департаменту локомотивного господарства ПАТ "Укрзалізниця" загрожує, в разі доведення його провини, до 6 років ув’язнення, штраф у розмірі тисячі неоподаткованих мінімумів та заборона займати певні посади на 3 роки. Про це в інтерв'ю журналістам повідомив заступник начальника відділу процесуального керівництва ГПУ Олександр Цилюрик, передає УНН.

"За ч. 2 статті 364, найсуворіше покарання, яке передбачене цією статтею, це до 6 років позбавлення волі із одночасним застосуванням до нього 3 років заборони займати певні посади і штрафу до 1 тис. неоподаткованих мінімумів", - зазначив О.Цилюрник.

Він також зазначив, що одразу після явки підозрюваного до Генеральної прокуратури, буде вирішене питання "щодо ознайомлення з клопотанням про обрання запобіжного заходу".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чиновника "Укрзалізниці", якого запідозрили у розтраті 12 млн грн, викликали до ГПУ

Нагадаємо, Генеральна прокуратура України проводить обшуки в приміщенні ПАТ "Укрзалізниці" та підготувала підозру заступнику начальника департаменту локомотивного господарства "Укрзалізниці". Його підозрюють у причетності до розтрати матеріальних цінностей на суму понад 12 млн грн.

Українські Національні Новини

Суспільство