chinovnitsya-pide-pid-sud-za-dopusk-privatizatsiyi-mayna-na-vigidnikh-umovakh

Чиновниця піде під суд за допуск приватизації майна на "вигідних" умовах

 • 10134 переглядiв

КИЇВ. 5 січня. УНН. Колишня очільниця районного Фонду приватизації комунального майна у Києві постане перед судом за систематичне допущення приватизації 14 об’єктів комунального майна за ціною у 4-5 разів меншою їх реальної вартості. Про це УНН повідомляє з посиланням на прес-службу прокуратури Києва.

"Київська місцева прокуратура № 2 спрямувала до суду обвинувачення відносно колишньої очільниці районного Фонду приватизації комунального майна у місті Києві, яка, зловживаючи службовим становищем, відчужила комунальну нерухомість за заниженою вартістю", - повідомили у відомстві.

Прокуратурою встановлено, що "у період з 2007 по 2010 роки, діючи в інтересах третіх осіб, чиновниця допустила приватизацію 14 об’єктів комунального майна за ціною у 4-5 разів меншою їх реальної вартості".

"Вказані дії призвели до заподіяння територіальній громаді міста Києва в особі Київської міської ради збитків на суму понад 12,2 млн гривень", - вказали у відомстві.

За результатами досудового слідства дії екс-чиновниці кваліфіковано за ч. 2 ст. 364 (зловживання службовим становищем) Кримінального кодексу України.

Обвинувальний акт відносно згаданої особи скеровано до Дарницького райсуду столиці для розгляду по суті.

Нагадаємо, на Львівщині депутата засудили за службове підроблення.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП