chitachi-time-obrali-lyudinoyu-roku-antivaktsinatora-bolsonaru

Читачі Time обрали людиною року антивакцинатора Болсонару

 • 21169 переглядiв

КИЇВ. 9 грудня. УНН. За версією читачів американського журналу Time людиною року став президент Бразилії Жаїр Болсонару. Про це повідомляє УНН із посиланням на сайт видання.

Деталі

Болсонару здобув 24% голосів. Усього голосувало понад дев'ять мільйонів людей.

"Суперечливий лідер, якого буде переобрано у 2022 році, зіштовхнувся з несхваленням свого ставлення до економіки та критикою з боку політиків, судів та експертів у галузі охорони здоров'я за зменшення серйозності COVID-19 та прояв скептицизму щодо вакцини", — охарактеризувала переможця редакція видання.

Друге місце читачі журналу віддали колишньому президенту США Дональду Трампу (9%). Третє – медичним працівникам, які борються із коронавірусом (6,3%).

Четверте місце посів російський опозиціонер Олексій Навальний (6%). П’яте - вчені, які допомогли розробити вакцини проти COVID-19 (5,3%).

Додамо

Ім'я людини року за версією редакції Time оголосять 13 грудня.

Нагадаємо

Президента Бразилії Жаїра Болсонару судитимуть через його заяви, що вакцина проти коронавірусу спричиняє зростання ризиків зараження СНІДом.

Болсонару скептично ставиться до коронавірусу та вакцинації проти цієї хвороби. На одному з виступів бразильський лідер заявив, що залишатися вдома під час пандемії COVID-19 — прояв слабкості.

Українські Національні Новини

Новини Світу